Cu experienta de peste 10 ani de activitate in domeniul echipamentelor de protectie a muncii si cu grija permanenta pentru exigentele clientilor, ramanem fideli unor principii bazate pe profesionalism, incredere si succes reciproc. 

Datorita procesului de informatizare a societatii noastre putem oferii tuturor clientilor accesul la:

  • Consultanta personalizata
  • Informatii in timp real legate de stocuri si despre intrega gama de produse din portofoliul nostru
  • Preluarea comenzilor in timp real

Datorita experientei echipei nostre, acumulata in timp, va putem oferi in permanenta consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru ca siguranta si confortul angajatilor dumneavoastra sa fie la cele mai inalte standarde.
Echipa noastra va sta in permanenta alaturi, pe tot parcursul procesului de asigurare a protectiei la fiecare loc de munca, prin evaluarea nevoilor si cerintelor dumneavoastra si prin oferirea celor mai bune solutii si produse, pentru ca protectia angajatilor dumneavoastra sa fie la cele mai inalte standarde de siguranta si confort.

Prin intermediul acestui website dorim sa venim in sprijinul clientilor nostri si a potentialilor viitori client oferindu-le o gama deosebit de larga si variata de echipamente si sisteme pentru protectia muncii atent selectionate, menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte din domeniu. Pentru aceasta compania noastra s-a orientat catre producatori cu traditie, lideri mondiali in domeniul lor, a caror principal scop este de a combina permanent cele mai noi tehnologii privind protectia muncii si confortul la locul de munca, pentru ca noi sa va putem oferi cele mai bune solutii.

eppm.ro